A jelentkezés módja

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra, vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba.

A saját adatok feltöltése/módosítása menüpont alatt az igazolványkép, illetve az egyedi önéletrajz feltöltésén kívül valamennyi menüpont mezőjét kérjük kitölteni. majd az önéletrajzát aktiválni, ellenkező esetben a jelentkezését nem tudjuk elfogadni.

Energia pálya programra történő jelentkezés esetén kérjük, hogy a „Saját adatok feltöltése/módosítása” menüponton kívül a program nevével azonos menüpontot is töltse ki, ellenkező esetben a programra történő jelentkezését nem tudjuk elfogadni.

Adatbázisunkba történő jelentkezésnél adatait folyamatosan nyilvántartjuk. Így, ha később az Önt érdeklő állásajánlatot talál, mindössze néhány gombnyomással megpályázhatja azt, nem kell önéletrajzát újból begépelnie. Amennyiben a Társaságcsoportnál nyitott pozíció keletkezik, megvizsgáljuk, hogy van-e az adatbázisunkba jelentkezők között olyan, aki a feltételeknek megfelel.

Fontos!

Regisztráció után egy e-mailt küldünk egy linkkel, amelyre kattintva 24 órán belül meg kell erősítenie jelentkezését. Amennyiben a pályázatában szereplő adatokat később módosítani szeretné, illetve új állásra történő jelentkezési szándékával bármikor beléphet felhasználóneve és jelszava segítségével.