Munkatársaink, rólunk
 

Nagy-Molnár Rita

Személyzetfejlesztési osztályvezető, ELMŰ Nyrt.

Kisgyermekes édesanyaként a család - munkahely egyensúlya különösen fontos számomra, mely Társaságcsoportunknál nem egy jól csengő szlogen, hanem komoly, valós törekvés.
A társadalmi felelősségvállalás nagyon fontos szerepet játszik úgy a cég, mint mindannyiunk életében, nem is gondolnánk, hogy a mindennapokban ez hányféleképpen ölthet testet. Mint ember, és mint humán szakember szeretem, hogy ennek keretében olyan gondolatokkal és tettekkel találkozom, melyek jóleső érzéssel töltik el az ember szívét.

Molnár Edina

Ügyfélszolgálati főelőadó, ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.

Molnár Edina vagyok. Idén 11 éve, hogy a Társaságcsoportnál dolgozom, a Telefonos ügyfélszolgálat munkatársaként. Telefonos ügyintézőként kezdtem, majd 6 év után Vezetőim, elismervén a több éves szakmai tapasztalatomat és igyekezetemet mentori munkakörrel bíztak meg. Azóta is a Telefonos ügyfélszolgálat mentoraként tevékenykedem. Alapvetően jó kedélyű ember vagyok, ezért számomra fontos, hogy magánéletemben és munkahelyemen is kellemes társaságban és jó hangulatban teljenek napjaim. A kellemes munkahelyi légkör és a jó csapatszellem az évek során történt változások kezelésében sok segítséget nyújtott, ezen kívül szakmai fejlődésem is folyamatosan biztosított.

Pallagi Ervin

Hálózati stratégiai irányító, ELMŰ Hálózati Kft.

Minden, tanulmányait befejező szakembert az elhelyezkedés, a karrier kérdése foglalkoztat. Számomra szempont volt, hogy munkahelyem stabil hátteret biztosítson, emellett legyen ösztönző. Jó érzéssel tölt el, hogy munkám során számos olyan kollégával, partnerrel találkozom, akik munkájukkal valós hozzáadott értéket képviselve segítik, támogatják a folyamatosan növekvő külső és belső elvárások teljesítését. Fontos számomra, hogy gondolkodásmódommal, ismereteimmel az egyébként konzervatívnak számító területeket is innovatív, új technológiák, alkalmazások bevezetésére tudom ösztönözni.

Papp Zsolt

Önálló villanyszerelő, ELMŰ-ÉMÁSZ Hálózatszolgáltató Kft.

Papp Zsolt vagyok. 46 éves, egy nagylány apukája. 1978-ban ismertem meg az Elektromos műveket, mint tanuló. Az iskola befejezése után 8 év "hűtlenség" következett. 1990. februárjában leptem be újra. Azóta, mint villanyszerelő és 6 éve FAM oktatóként is tevékenykedem. A folyamatos tanulás eredménye a rengeteg magasan képzett kollega! A kellemes körülmények és a megfelelő eszközök birtokában jó itt dolgozni.